.

.

tisdag 19 juni 2012


Dagens: Jeans Lindex och linne Aik Shoppen.God Morgon
Jag började dagen med lite sovmorgon, (vilket var så himla typiskt för när vi började klä på oss ytterkläderna ringde Leos dagisfröken och sa att dom skulle gå iväg och plocka blommor och undrade vart Leo tagit vägen ) men vi var där inom 5 minuter så det var ingen fara.
När jag kom hem efter att ha lämnat killarna satte jag  mig i soffan och surfade runt och hittade Annicas och Marcellos bloggar. Konstigt nog tyckte jag att det var jätte kul att läsa dom trots att jag inte alls gillade någon av dom i huset, eller helt ärligt är nog Marcello den största skiten jag någonsin sett. Men de säger att alla blir konstiga i huset så jag försöker mitt bästa att inte döma någon right??
Jag hoppas verkligen att dom blir väldigt lyckliga tillsammans och det kommer att bli kul att följa deras bloggar fram över, men är ju lite beroende efter 103 dagar Big Brother.

Snart är det dags för lite lunch, gissa vad jag ska äta ???  Keso röra såklart = )
Nu när jag är ledig ska jag försöka äta 4 gånger om dagen eller 5 om jag blir sugen på något på kvällen, kom fram till det när jag var sjuk att äta var tredje timma var bra för mig.

Då såg det oftast ut så här :
Frukost:1 lchf macka med ost eller leverpastej.
Mellis: 2 ägg.
Lunch: Kesoröra
Middag: Olika = )
Kvälls mål: Jordgubbar och grädde.
Photobucket

1 kommentar:

Miss Reaktion sa...

Hej!

Vad tycker du om ICA matfusk?
Kika in och kommentera!

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)