.

.

tisdag 19 juni 2012

Sista dagen på dagis !!!!

I morgon är det Leos sista dag på dagis. Någonsin.
Känns riktigt riktigt jobbigt för mig.
Jag jobbade ju där innan jag blev gravid med Robin och eftersom jag hade ett vikariat så slutade det då och därför jobbar jag i en skola idag. Men sen började ju Robin där och sedan Leo så mer eller mindre har jag varit där 5 dagar i veckan i över 9 år, och nu är det bara slut.
Personalen är ju mer än dagis personal för mig, dom är ju mina vänner. ♥ Jag vet allt om deras privat liv och dom vet allt om mitt, det blir ju så när man jobbar i hopp och träffas varje dag och eftersom jag inte har någon tid att passa på mornarna så står jag alltid kvar jätte länge och pratar, om allt. Vi prata pojkvänner, äkta män, barn, och husdjur, mat kläder osv osv.
Och nu från och med imorgon är denna dagliga kontakt borta, och det kommer bli ett stort hål.
Det känns som de tycker likadant, jag har blivit erbjuden dagligt fika efter att jag lämnat Robin och Leo i skolan = ) och några föreslog att jag kunde skaffa fler barn så jag kunde komma tillbaka. ♥


Jag gjorde spa korgar till Leos fröknar som hejdå presenter.
Hoppas det blir bra, jag la i en sån där dusch vante, badsalt, durschtvål och en ansiktsmask.
Photobucket

1 kommentar:

Lotte sa...

Jag är med så där, det är sorgligt att säga hejdå men det är väl inte så konstigt kanske, efter flera år på samma ställe. Vilka fina presenter du gjort, det uppskattas kan jag tro :-)
Kram Lotte

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)