.

.

onsdag 5 september 2012

Mina 30 Dagar

Hittills går det jätte bra med mitt nya projekt det har iof bara gått 4 dagar men ändå.
Det har varit jobbig att stå emot godis suget som har varit helt galet de senaste veckorna, jag som nästan var godis fri för ett  tag sedan men sen var det som om djävulen tog över :)
Så här har min dag sett ut idag och fast jag tänker på godis hela tiden så har jag inte ätit nåt, beror nog mest på att jag inte har nåt hemma :)

6 kommentarer:

Mammatea sa...

Heja!

Sofia sa...

Spännande! Bara att fortsätta stå emot, för snart försvinner sockersuget. Bara abstinensen som slår in de första dagarna. Heja heja!!! :)

Ann-Charlotte sa...

Bra jobbat! kämpa på =)

Emilias sa...

Hej!!
Tack för kommentaren hos mig :) vi har kört 33 dagar utan godis, snacks, fika och skräpmat nu. Läsk dricker vi aldrig. Det är tredje omgången vi kör och det har gått väldigt bra varje gång. Nu längtar jag dock till lördag då vi får äta igen ;) heja dig nu, det är värst första dagarna sen försvinner suget mer och mer...

Som svar på din fråga. Vet faktiskt inte exakt vad äggulan gör i moussen, kanske att den blir krämigare?' gott var det i alla fall ;) men borde funka lika bra utan med. Din version verkar himla god den med!!

Hoppas du har en skön kväll!
Kram Emilia

Joanna sa...

Så härligt, IKEA är bra grejer :)

Sara - Ensamstående mamma sa...

Vad duktig du är! Bara att fortsätta :) Jag håller också på att ändra mina matvanor, och utesluter kolhydrater och allt sött och slisk.. :P

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)