.

.

söndag 16 september 2012

Jag har fuskat

så det sjunger om det och det är mammas fel.... eller njaaa lite mitt eget också.
När jag är sjuk så tycker jag så fruktansvärt synd om mig själv och när jag ligger där i soffan för sjuk för att orka eller kunna något vad är då bättre än att äta nått riktigt gott?? Jag är inte typen som ligger i soffan och  tröstäter glass direkt ur paketet (eller falukorv som Kicki Danielsson) i vanliga fall om jag är ledsen utan bara när jag är riktigt sjuk.
Och mamma hon tycker också synd om mig när jag är sjuk så hon skickade med pappa 2 påsar med nybakade bullar igår, så därför är det delvis hennes fel men dom gröna grodorna som jag åt i går och i förrgår är hon oskyldig till :)


Det är inte särskilt dumt eller farligt på något sätt att fuska ibland men jag inser att min bilring som jag kämpar för att bli av med försvinner ju inte om jag fuskar så därför får jag ju automatiskt dåligt samvete och lite ångest.
Jag tycker det går trögt att gå ner i vikt, ja jag har lega i soffan i flera  veckor men ändå.... jag har uteslutit alla kolhydrater i maten i 2 veckor för utom mina 2 fusk men jag tycker ändå att det borde visa nån skillnad på vågen eller ??



vises

1 kommentar:

Linda sa...

Bara att utesluta kolhydrater lär inte räcka. ;-)

Snart är du säkert frisk igen och då blir det nya tag. Nu är du sjuk, skit i vikten och bry dig mer om att snart må bättre igen. :-)

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)