.

.

tisdag 4 september 2012

Nya naglar

God morgon alla glada (och alla ni andra också)
Här sker minsann inga större förändringar utan ligger i soffa IDAG OCKSÅ!! så trött på att va sjuk, det jag saknar mest är träningen, känns som varje dag jag är sjuk så slösar jag bort massa tid. Nu är tyvärr Micke sjuk igen, verkar som vi aldrig lyckas bli friska.
Men jag har ägnat sjuktiden åt att måla naglarna och passade på att prova ett nytt glitter pulver den här gången jätte fint rosa med små guld flakes i jätte snyggt men inte för skrikigt.




vises

6 kommentarer:

Jenna - Stockholmsmamma till två sa...

Så fint! Sådär långa naglar skulle nog inte funka för mig, skulle gå av hela tiden :)

Pernilla sa...

Vad fina naglar =)

Ja idag blir det nog lite bus i lekparken!!

Ha en fortsatt bra dag.

evelina sa...

Åh så fina naglar! Du verkar ju ha koll på naglar så jag måste passa på att fråga (kanske får jag lite expert-hjälp). Hur tar man hand om sina nagelband?? Min sambo upplyste mig nyss om att mina är ganska trasiga. Jag tittade på dem och tyckte att de ser ju ut som alltid... Jag har tydligen ingen koll. :) Så tips mottages tacksamr! Ha det gott!

Michaela sa...

Hej Evelina
Börja med att alltid peta ner nagelbanden från nageln, jag brukar använda en annan nagel :) Brukar du inte göra det rekommenderar jag att du gör det första gången efter en dusch eller bad och sen om du inte har jätte torra nagelband och det verkar du ju inte ha eftersom du inte tänkt på det själv : ) så kan du bara ta en liten klick av valfri fet salva eller handkräm och massera in på varje nagelband. Jag brukar göra det på kvällen när jag lägger mig men på vinterhalvåret så är mina obotligt torra iaf.
Hoppas jag var till nån hjälp och kul att du frågade.

Michaela sa...

Hej Jenna
det är det som är det fina med att bygga naglar att dom inte går av :) mina egna håller inte ens i en dag så det var därför jag började bygga naglar :)

anniepiie sa...

okej, här ligger jag i lä... Gash va snygga naglar, glitter är så snyggt! :D kram

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)