.

.

söndag 16 september 2012

Varför finns dom??

Vem var så jävla dum och kom på godiset???
Det är något alla människor vill ha, inte kan motstå och mår dåligt av.
Ja nån var jävligt korkad och uppfann knarket också men inte köper Ica in det för det men godis.....
På Ica hos oss börjar det direkt innanför dörren med bullar och dyl till höger och mousser och dyl till vänster sen kommer vi till kakorna sen får vi en liten frist vid grönsakerna innan vi kommer till bak hyllan, vidare till natur godis och sen till frys disken där det också finns bullar paket mm och dessutom bättre de mot smågodiset. Nu e vi nästan framme vid kassan men först måste vi passera det vanliga godiset ni vet gott och blandat, diam, kexcholkad osv och sist men inte minst glassen. Först paket glassen och i direkt anslutning till kassa de lösa glassarna GB vid de två första och Sia vid de två andra.
Konstigt att halva svenska folket har problem med sockerberoende och fetma.
Vem fan har hittat på att affärerna ska vara uppbyggda så här???
Varför är inte frukt strategiskt utplacerat i hela butiken och godis och mm på en separat avdelning som kylvarorna som ibland tom skyddas av dörrar för att inta släppa ut kylan. ???

Dessa äter jag upp nu BARA för att dom inte ska ligga och fresta mig mer.

3 kommentarer:

Linda aka Javamorsan sa...

Är så glad att jag nästan aldrig äter godis. Det blir inget problem för mig :)

Yohanna sa...

I knooooow, det är som ett gift!!!

Sara Gyllensten sa...

Åh, jag håller med dig!! Affärerna är så otroligt dumt uppbyggda! Det går nog nästan inte en gång utan att jag handlar någonting litet sött o sliskigt när jag är i affären tyvärr... :/ Det är ett helvete, speciellt när man kommer till den där roliga perioden varje månad som vi tjejer har blivit tilldelade. Då är det hemskt! Då skulle jag kunna köpa flera kilo lösgodis och dessutom så känns det som att jag morrar åt barnen när dom kommer och vill smaka... :P haha.

BTW, så fastnade jag för din blogg på en gång nu! Så nu har jag lagt till dig bland mina favoritbloggar som jag går in och kikar på 2-3 gånger om dagen :D

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)