.

.

tisdag 23 oktober 2012

Idag känns det lite bättre men det är väl dumt att ropa hej än för då är jag väl så dålig sen så jag inte kan gå till jobbet.

Jag och Tuffs har precis varit och lämnat killarna i skolan, jag ställde väckarklockan 5 minuter tidigere idag för jag tycker vi alltid är ute i sista minuten och vilken skillnad det gjorde.

Nu ska jag lägga mig i soffan med min favo yoghurt (Arlas turkisk meze mat yoghurt) med hallon i och titta på Dexter.  ♥♥ Sen ska jag försöka göra lite engelska arbete om orken tillåter.

Ååååå vad jag älskar den serien, men det är inte riktigt samma lycka när man måste vänta en hel vecka innan man kan se nästa avsnitt. När jag hittar en serie på internet så finns det ju oftast flera säsonger att titta på och då kan man ju titta när man vill och också på hur många man vill.

Jag tycker tex det är så skönt på kvällarna när killarna lagt sig att sätta mig i soffan med en kopp kaffe och titta på någon riktigt bra serie och om man då har flera säsonger att titta på så kan man ju bara trycka på nästa och nästa och nästa till man e trött och vill sova.
Nu har ju alla serier kommit tillbaka i USA efter sommar uppehållet men en hel del av dom går ju på svensk tv också.
Dessa är nog dom absolut bästa...
Dom e spännande och nagelbitande 


vises

1 kommentar:

Cissi sa...

Jag håller med, Dexter är så bra!

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)