.

.

onsdag 5 december 2012

Ja vilke dag det här har varit.
Pappa opererade sig i morse så Micke skjussade honom till sjukhuset kl 7 i morse. Han har opererat ena höftleden så förhoppningsvis kommer han att kunna gå igen. på slutet nu var det riktigt illa och han kom inte många meter men nu har han lovat Robin och Leo att i sommar ska han spela fotboll med dom så vi får väl se.
Operationen hade iaf gått bra och vid fem i kväll hade han pratat med mamma så nu är det bara några månaders rehab kvar.

Så till vädret (kände mig helt plötsligt som en nyhetsuppläsare ) Jag e så arg... vi har ju haft snöstorm hela dan och det tänker jag inte gnälla över, det stör mig inte alls och jag blir bara arg på alla negativa människor som gnäller när det kommer snö. Jag går hellre ut i snö storm än i spöregn så det så. men nu på kvällen när jag ver ute med Tuffs så var det PLUS GRADER å fy f*n vad blött det var det bara rann från taket och det riktigt plaskade om fötterna. HATAR PLUSGRADER.
Det enda neativa med snö är att dom inte plogar me ndet e ju inte snöns fel. Nu är kl 9 på kvällen och dom har fortfarande inte varit här och plogat nu slipper dom iof det för nu smälter snön bort men ändå, vi fick ingen post idag och det stör mig för jag går och väntar på ett paket..........
Med en jacka i..........................

Leo fick föresten sin 2a belöning idag. (han får en belöning om han är snäll emot Robin, jag måste ju hitta på något så han slutar terrorosera Robin, när jag var på spa hade Robin försökt flytta hemmifrån för att han inte orkade med Leo längre.) Han fick en landet för länge sedan film som han såååå gärna ville ha och han blev så lycklig och nu får han se till stt sköt sig så får han ny belöning på söndag och nu hoppas jag verkligen att han sköter sig för då går vi till O Learys igen och det är ju något hela familjen verkligen vill göra.



vises



 

Inga kommentarer:

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)