.

.

onsdag 7 augusti 2013

Vår dag

Till att börja med hade vi en annorlunda natt ........
Jag vaknade av att Leo pep lite sen så sprang han upp på toaletten och sen skrek han som om nån hade stoppat en kniv i honom så jag sprang upp för att se vad som stog på och då hade han kissat på sig på toa golvet.
Vi duschade och bytte kalsonger och gick och la oss igen och precis när jag hade somnat började han gnälla igen så jag tänkte att inte kan han väl va kissnödig igen och då hostade han till och sen kräktes han i sängen.
Inte särskilt mycket, Micke sprang upp med honom på toa och där kräktes han lite mer, så duschande vi igen och gick och la oss och sov och i morse när vi vaknade mådde han som vanligt igen.
Jätte skumt.




Idag har Robin varit hos tandläkaren på en liten extra kontroll för hans tänder som är brevid framtänderna, altså hans 2or har inte kommit ner ännu och på röntgen visade det att hörntänderna hindrar så vi ska på ett nytt besök om ett halvår.

Robin var så duktig nästan inte alls rädd, (förra gången var han livrädd)


På kvällen var vi på fotbolls träning och Leo fick sin match tröja och han var så stolt så han höll på att spricka och berättade så förnuftigt att Rickard (hans tränare) hade sagt att man inte får använda tröjorna, bara när det är match.
Men idag fick all barn ha sina tröjor och en stund efter att vi kom hem upptäckte jag att han inte hade den på sig så jag frågade vart han hade gjort av den.-Jag har vikt i hop den och lagt den i min fotbollsväska så vi inte ska glömma den om vi ska spela match nån gång. 
Han är så fin ibland så jag blir lite tårögd.


Micke och jag år räkor, baguett, vin mm tillmiddag och tittade på film The numbers station, det var nog en av de sämsta filmer jag sett i hela mitt liv så efter en timma stängde vi av och började titta på Cockpit ist för att inte gå och lägga oss irriterade och den var ju jätte bra, alla har nog redan sett den :)


vises

3 kommentarer:

Carolina sa...

Låter som en bra dag, och vad duktig han var hos tandläkaren!

Emmelie sa...

Fy va segt att han kräktes, blev ingen mer sjuk?

Michaela sa...

Nej ingen, tror att det kanske var något i maten eller om han kanske e känslig i magen eftersom han fick jätte ont i magen i lördags efter lite stark middag.

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)