.

.

onsdag 11 september 2013

Fotboll

Först var Leo på fotbollsträning och sen Robin.
Tjugo i åtta kom Robin hem och sa att han hade haft både roligt och tråkigt( MEN HAN VAR INTE LEDSEN ) och när han kommer upp i badrummet där jag och Leo håller på att borsta tänderna visar han mig VÄRLDENS största och blodigaste  sår på benet, och så klart är inte Micke hemma när det händer såna här saker.
på jobbet är jag super pedagogisk och skrattar bort de flesta av barnens skador så dom blir glada igen men när det gäller Robin och Leo så börjar jag hyperventilerna när dom skadar sig ordentligt.
'Men Robin räddade hela situationen genom att vara cool lugn, inte ens när jag tvättade såret sa han något.
Sen fick han ett stort bandage på knät, fanns ju inte ett plåster i världen som täckte det där, nu har jag lovat Robin att i helgen så ska vi åka och leta efter ett par knickers till honom, det ska man nog ha när man spelar på grus plan.

Kvällen till ära läste vi en fotbollsbok som jag har lånat på biblioteket,  å gud va bra den var, kan rekommendera alla föräldrar med fotbolls intresserade barn att köpa den.

A som i avspark
B som i boll
C som i cykelspark 
osv
Men det är en sagobok inte nån bokstavs bok, jätte bra, spring till biblioteket och låna den.


vises

2 kommentarer:

Lisa sa...

Haha usch ja, varför känns det om hjärtat ska stanna när ens egna ungar slår sig?

Jennie & FrökenFlis sa...

Men vilkenj tur att han inte var ledsen över sitt sår. Tuff kille :)

Ja men visst vill man gärna spara blommor man fått, men tillslut blir dom bara ofräscha. Får se hur länge dom håller sig i skålen här hemma :)

kramkram

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)