.

.

söndag 20 oktober 2013

Halloween

Leo har tjatat i en hel vecka nu om att han vill ha vampyrtänder och så kom Robin hem och berättade att på fredag ska dom sjunga spök sånger för varann och då får de klä ut sig om dom vill så i morse åkte vi till Toys r us för att köpa halloween grejer och dom hade en hel värld med halloween där så killarna hittade en hel, tänder och dräkter och även en lie fick följa med hem.
Vi åkte även till ett lekställe en stund för det är också något killarna har önskat lääääänge men vi tyckte mest att det vart gnäll.
Vi åkte till Kataach där dom har el bilar som killarna älskar men jag gissar att efter att kört go kart blev ellbilarna lite fjuttiga.


vises

3 kommentarer:

Susanne sa...

Hua va läskiga killarna blev.

Elfina sa...

Oh va fina dem blev!!! Weeee

På Selmas gata sa...

Tuffingar!! Har faktiskt nästan glömt bort halloween för jag har inte varit med om att nån ringt på dörren, men OM det kommer så lär vi väl få ruttna ägg slängda på oss om vi inte har godis att bjuda på:)

Men du, din mage alltså...Jag hade sådana där problem för flera år sedan då jag inte orkade med nåt annat för magen gjorde så ont! Uppsök akuten nästa gång! Såhär ont kan du ju inte gå omkring med, stackare:-(

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)