.

.

onsdag 20 november 2013

Evk om Leo

Jag var på ett nytt EVK om Leo man Micke kunde inte följa med för han hade två dagars möte med jobbet först tänkte vi boka om men efter att jag varit med i klassen och tyckte att ljud nivån är absurd så tyckte vi att det var så pass viktigt att vi inte ville vänta.

Möte var bra och dom är väldigt hjälpsamma flexibla och öppna för förslag, men jag kände att dom slog ifrån sig när jag sa att det var stökigt i klassen, jag sa också att Leo klagar på huvudvärk flera dagar i veckan och det tyckte dom att jag skulle ta med skolsyster, dom såg inte alls sammanhanget mellan hög ljudnivå i klassen och huvudvärk, vilket är väldigt märkligt då min kompis också varit på möte för att hennes son också har ont i huvudet flera dagar i veckan, tänkte att man borde se sammanhanget när två barn i samma klass lider av huvudvärk.

Jag har också märkt den här terminen att Leo inte är särskilt fysiskt aktiv när han kommer hem, förr bodde han i bandy rummet efter skolan men nu sitter han bara vid tvn eller datan, han vill inte ens följa med på innebandyträningarna längre och det har varit tur att jag är sjukskriven så han får vara hemma och anledningen till att han inte vill följa med är att han är trött och har ont i huvudet.

Dom lovade att dom skulle se om det fanns möjlighet för honom att ibland få jobba i ett annat rum och vi kom överens om att dom ska tvinga honom att äta en lagom mängd mat till lunch eftersom medicinerna får honom att tappa aptiten.


vises

1 kommentar:

På Selmas gata sa...

Men det låẗer ju helt galet att de inte vill se problemet! Vilken vuxen skulle acceptera att vistas i den miljön hela dagarna? Att inte läraren säger ifrån? Fy vad dåligt!

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)