.

.

måndag 11 november 2013

Katastrof klass

Den här dan började mindre bra då jag insåg när jag lämnade Leo i skolan att ja hade glömt att de honom hans medicin och hans lärare tyckte att det var bra om han fick den så det var bara att gå hem och hämta den.
Sen stannade jag hos honom en stund i klassrummet tills resursen kom vid halv no och då behövde jag gå hem och vårda mitt magsår kan jag säga....
Vilket liv det är i hans klass rum.
Fröken står längst fram och pratar om ord och skriver på tavlan, och under tiden var det ca 5-6 barn som bara störde, den ena gjorde ljud, den andra satt med armarna upp i vädret och ropade - titta jag är ett kryss tjejen brev satt och ropade om det fanns nån tjej i klassen som ville pussa killen brevid en annan började också leka kryss och nån tjej satt och sjöng högt och glatt och under hela tiden fortsatte fröken med sin lektion.
Jag skojar inte när jag säger att jag hade panik när jag gick därifrån. Tre gånger sa Leo till mig - jag hör inte vad hon säger, och det gjorde inte jag heller fast jag verkligen försökte.

Först tänkte vi skjuta upp EHTn som vi har nästa vecka för Micke kan inte vara med men nu anser vi att vi måste ta det här.
I Leos diagnos står det att han är jätte lätt distraherad av ljud och den situationen som är i klassrummet kan nog förstöra inlärningen för vilket barn som helst.
Min kompis son kommer hem med huvudvärk flera dagar i veckan och nu förstår jag varför eftersom jag inte orkade i 20 minuter. Tänk då att behöva vara där mellan 8- 13

Jag sa till assistenten vad jag tyckte och då sa hon att - ja den här klassen är lite rörig. Men seriöst, jag hade inte fortsatt min undervisning om barnen pratade, jag hade väntat tills det var tyst innan jag fortsatte och jag hade också tagit diskussionen om dom tycker att det är vettigt att sitta och sjunga eller roppa på kompisar medans jag står och pratar om saker som dom ska lära sig.


vises

Inga kommentarer:

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)