.

.

tisdag 10 december 2013

Sjuklingar

Idag har jag sällskap av Robin hemma. Det är ovanligt, han blir nästan aldrig sjuk. Men idag var det otur.... Han skulle nämligen vaccineras i skolan idag.
Han klagade på huvudvärk i gårkväll och var ledsen sen väckte han mig i natt och grät massor och klagade på ont i magen så jag hämtade en hink utifall men sen kände jag på honom och insåg att han hade massa feber och så klart fanns ingen barn medicin hemma. 
Jag läste på iprenen och det stog ej till barn under 12 år men han fick en halv iaf. Jag tänkte att med den febern kan det inte bli värre. 
Måste forska idag varför man inte går ge till barn under 12 och så ska jag gå till Apoteket och bunkra upp med lite medicin. 
Jag sitter nu på vårdcentralen för jag har haft ont i halsen och huvudet i snart 2 veckor och det ger sig inte och sedan jag opererade bort halsmandlarna så tycker jag det e svårt att skälv avgöra om det är halsfluss eller ej. 
Förut svullnade halsmandlarna upp så det inte gick att svälja men nu har jag inte det att gå på längre. 
I natt var det fruktansvärt när jag skulle hjälpa Robin halsen och huvudet värkte så jag knappt kunde stå på benen och så  behövde jag dessutom leta igenom hela huset efter medicin. Vi har alltid medicinen där uppe där vi sover så man ska slippa springa runt på natten men nu var det bara några ynkliga droppar kvar.
Det som började med huvudvärk och feber visade sig när jag kom hem från doktorn att vara kräksjukan.
Tur att det inte kom när jag var borta.
Jag hade ingen halsfluss utan bara virus..

Inga kommentarer:

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)