.

.

tisdag 18 februari 2014

Bantning

Jag tänkte ju att jag skulle göra ett seriöst ryck och banta lite.
Jag gick ju upp massor i höstat för att jag var sjuk och det har inte försvunnit vilket gör att nu när jag växer pga graviditeten kommer jag bli enorm.
Sen är jag ju en sån förbaskad "fika" människa, varje gång jag går in i en affär ser jag något som jag vill/kan/måste köpa. Förra veckan var det vanilj hjärtan på ica 4 för 20, veckan innan var det 2 pack semlor för 15 kr sen är det munkar osv osv.  Fika är det bäst jag vet och att vara hemma hela dagarna har inte gjort saken bättre,
 -ja men håll dig sysselsatt då!
Men det är ju inte så enkelt eftersom jag får ont av allt. Det blir lite disk en dag lite tvätt nästa och så en sväng med damsugaren den tredje, jag kan ju inte ens göra allt på samma dag för då blir smärtan absurd på kvällen.
Så nu bestämde jag mig för att köra ett riktigt race iaf i en vecka och se om jag kan gå ner i vikt. Bara bara äta nyttigt.
Jag har köpt massa frukt, ananas för 10 kr på ica, äpplen, vindruvor och apelsiner om jag blir sugen på nåt gott och äppeljuice för det älskar jag och det är ju lite sött.
Men tror ni jag har lyckats då? Nej!
Igår åt vi upp tårtan från i söndags, finns ingen självbevarelse drift i världen som kan få mig att inte äta prinsesstårta om det finns.
I går var jag och handlade med mamma och pappa på Rusta och vad hade dom där??  (till mitt försvar är det bland det bästa jag vet och sedan de slutade att sälja dom i hockey hallen så har jag inte sett dom någon stans) Delicato bollar Daim.
Så jag åt två i går kväll och tänkte att vi kör igång med nyttighets veckan i morgon ist MEN efter att jag hade ätit lunch idag, (som var en nyttig räksallad ska jag tala om) så kunde jag inte hålla mig från att ta en boll.
Fan jag är ju värre än hunden om snor allt i matväg så fort han är ensam.
Jag blir så trött på mig själv, hur svårt ska det va att inte äta skit????


vises

Inga kommentarer:

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)