.

.

söndag 9 februari 2014

Barnvagn

Vi har varit och tittat på barnvagnar idag.
Vi åkte till en liten "affär" i sollentuna som heter Eurobabies.
Först blev vi lite ställda kan man milt säga då butiken låg i en villa men när vi kom in och tittade så tycker jag att det konstiga försvann då ägaren (en äldre man) kunde otroligt mycket om vagnar och var så hjälpsam och flexibel.
Micke tyckte handtaget var förkort. Ja men det kunde han byta ut mot ett längre, inga problem.
Jag ville ha lite rosa på vagnen och det kunde han ordna vi kunde välja mellan 7 olika nyanser rosa och precis vilka delar på vagnen vi ville ha rosa men då skulle det ta 2 hela veckor att få vagnen.
Två veckor känns ju som ingenting om man jämför med de större kedjorna.

Sen åkte vi till Babyproffsen för Micke har inte sett Brio smile vagnen som jag gillar och där förstärkte min känsla ännu mer att jag vill köpa vagnen i den lilla butiken.
Ingen hälsar när man kommer in. Fast vi tittade kände och provkörde var det ingen i personalen som kom fram och frågade om de kunde hjälpa till och när vi gick därifrån var det ingen som ens tittade upp. Dom skiter fullständigt i om vi köper nåt där eller inte.


Jag fotade vagnen vi föll för innan vi gick därifrån så vi kunde minnas och jämföra. Tyvärr blev bilderna katastrof dåliga men vi kan ju iaf jämföra och färska upp minnet när det behövs.




vises

Inga kommentarer:

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)