.

.

söndag 23 februari 2014

Det här med barnvagn

Det är inte lätt.
Idag ahr vi varit i två butiker och i den första tittade vi på en Beexa som jag gillade mest. Jätte mjuk och skön att köra MEN den hade så sjukt dålig suflett till sittdelen och jag tänker aldrig mer ha en vagn med dålig suflett vilket var det enda som störde mig på Brio och Emmaljunga vagnarna som vi hade till Robin och Leo när dom var små. Och dom var ändå bra jämfört med den här.
Sen tittade vi på en Trille viper som fick bäst i test av Råd och Rön men den hade ingen fjädring överhuvudtaget. Tycker att det är märkligt att dom tillverkar vagnar utan fjädring, dom är ju stenhårda. Men den kändes som det bästa alternativet eftersom den hade jätte bra suflett.

Sen åkte vi vidare till nästa butik och där föll jag direkt för en vagn och det verkade som om Micke också tyckte om den.
Men vi inte bestämt oss så vi får väl se vart det slutar.





vises

4 kommentarer:

Susanne sa...

När vi skulle ha en vag till min son som är född 1990, fanns det typ 3 märken och lika många modeller ;)
Ha en fortsatt trevlig söndag

På Selmas gata sa...

Men stackare då med all smärta! Kan du inte få prova att röra dig i en varmvattenbassäng? Kontakta en sjukgymnast tycker jag så får de hjälpa till.

Tänkte på det där med sötsuget, vet precis hur det är. Men äppeljuice gör det nog bara värre, det är bland det sötaste du kan dricka, och så höjer det blodsockret så fort att du säkert blir ännu mer sugen på sött skulle jag gissa. Jag är diabetiker och kan inte dricka juicer annat än om jag har för lågt blodsocker och måste höja det. Märker att för mig triggar det ofta igång ett värre sötsug

bella sa...

hej! tack för tipsen! har inte sett kommentaren förrän nu, den hamnade i antispam. Hon sover med mig fortfarande men vi har nu lyckats med att hon sover i babynestet på dagarna till och från. det är skönt så att man kan hinna göra annat. idag har jag faktiskt sovit på dan, måste lära mig att släppa på alla "måsten" bara. :)
snygg vagn! själv så har vi en bugaboo buffalo och jag är super nöjd än så länge :D

Melissas Prinsar sa...

de är ju minst sagt en djungel de där med barnvagnar alltså, finns så många olika modeller och märken osv
hoppas ni hittar nått ni gillar och som passar er =)

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)