.

.

torsdag 15 maj 2014

Mödravården

Idag har jag varit på mitt sista samtal på mödravården.
Vi skrev lite papper till sjukhuset, lyssnade på bebisen och så vägde jag mig en sista gång. 75,8 kg fy satan, det är nästan så man hoppas att hon ska väga en 10 kg men jag bad barnmorskan känna och gissa vad hon väger för hon gissade super bra med både Robin och Leo och hon sa 3,7 -3,8 så vi får väl se hur nära hon var.
Hon sa  också att hon ligger väldigt högt upp vilket är lustigt för på gravid appen har allt stämt in på mig förutom det som stod förra veckan att nu har bebisen sjunkit så mycket att det börjar bli lättare att andas och äta och det har det verkligen inte blivit.


vises

5 kommentarer:

Sara sa...

tack :) Det känns riktigt gött faktiskt att bli av med ett par kilo.

Så spännande med bebis på gång! Kul att hitta till nya bloggar som har sådana spännande grejer på G. När är det beräknat?
Lycka till!

Anonym sa...

Vart går du på mvc?

Lotte sa...

Hur mycket har du gått upp? Om jag få va nyfiken... Jag gick upp 22 kg med första och 17 med andra. Nu är jag i vecka 18 och gått upp 5, tro jag slutar som en bjässe denna gången!!!

Michaela sa...

Jag går i Skogås

Michaela sa...

Usch det e knappt så jag vill säga det men det är bara för att i höstas så gick jag upp 6 kilo i början av graviditeten bara för att jag hade magbråcket och bara kunde äta vitt bröd i 2 månader. Så nu är det ca 22 kg som du. Men jag räknar bort dom där 6 så 16 då :)

Världens längsta förklaring :)

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)