.

.

tisdag 13 maj 2014

Senil dement

Jag har tid på MVC i morgon för en sista genomgång av allt innan förlossningen. Plus att det har känts så viktigt med det här besöket efter allt som hände i fredags och lördags. Så när klockan är kvart i sex inser jag att jag har inte en aning om när jag ska vara där i morgon.
Och jag kan ju inte ringa och fråga för dom stänger fem och jag kan inte ringa och fråga i morgon heller eftersom telefon tiden är mellan 10 och 12.
Så jag får väl klä på mig och gå dit 8 när dom öppnar och fråga.
Sååååå typiskt, jag som inte kan gå över huvudtaget så ska jag gå dit 2 gånger på samma dag. För det finns väl inte en chans att jag har tid kl 8 :)

Känns sjukt att veta att det är 5 dagar kvar nu, jag tror faktiskt att jag är mest ledsen, jag har ju varit så dålig så länge och för varje dag som går svullnar jag mer och mer vet inte om det e vatten eller vad det är, men idag är det så illa att jag har fått veck på fötterna, helt sjukt.
Men jag vill liksom inte att graviditeten ska vara över, jag har längtat efter det här sen vi fick Leo och så har jag inte kunna njuta utan mer eller mindre önskat att det ska va över och framförallt den sista veckan sen jag började svullna.
Ja..... 5 dagar kvar.


vises

Inga kommentarer:

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)