.

.

torsdag 23 oktober 2014


Nelli har varit super klängig ett tag nu och det är rätt jobbigt.
Svårt att föreställa sig henne som jobbig och så fort jag håller i henne skiner hon som vanligt och hon är inte mammig för pappa gå lika bra huvudsaken är ett hon inte behöver sitta själv. Inte ens brevid funkar.....
Idag letade jag fram lekmattan åt henne för att hon behöver öva lite på att ligga på mage (tyckte bvc, jag tror inte riktigt man behöver öva på att ligga men men )
Som sagt hon övade i typ tre minuter sen ledsnade hon totalt.
Sen satte jag henne i gungan mot bättre vetande för jag trodde jag skulle kunna göra lite lunch men det tyckte inte hon..
Usch, jag vill inte klaga för hon är den gladaste bebisen som någonsin funnits på jorden men just nu är det verkligen jobbigt, svårt att förstå kanske men man känner sig så stressad när man sitter på toa i tre minuter och hon skriker så man e orolig att grannarna ska höra henne, eller som att göra lunch eller frukost, jag har mer eller mindre tappat lusten att äta.
Nu igår och idag har hon varit rätt nöjd då jag är sjuk igen och bara ligger i soffan då sitter hon så nöjt på mig. sen sover hon på mig och sen sitter hon på mig igen :)
En annan sak som också kommit samtidigt är hennes ökade röst resurser, nu när hon skriker är det så taket lufter si..
vises

2 kommentarer:

Barnbloggsystrar sa...

Gud vilka fina bilder! Så himla söt! :)

Michaela sa...

Tack :)

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)