.

.

söndag 5 oktober 2014

Underbara söndag

Det var skönt på ett annorlunda sätt att vara hemma med killarna hela dagen. (Med annorlunda menar jag att jag är ju hemma varje dag)
Vi gick upp redan vid 7 för Nelli var glad och klarvaken. 
Sen kom en vän över och tittade på lite mamma kläder. Nelli har lite svårt att sova när vi bara är hemma och då blir hon trött och gnällig så jag stoppade henne i vagnen och gick och handlade och hon somnade så fort vagnen började rulla så somnade hon. 
Sen fikade vi med lite bullar( fast det inte är kanelbullens dag idag) men bullar är ju så gott och så billig just nu men i morgon blir det nyttigare tag igen. 
På eftermiddagen fick Leo ont i huvudet så han fick lite alvedon så la vi oss i hans säng och läste några böcker tills Nelli vaknade. Då somnade jag en liten stund med henne på magen. 

Leos huvudvärk gick över och han kom ner men nu började den om igen. 
Killarna tittade på film med Nelli och jag turbo städar innan hon ledsnar igen 
Till middagen som Leo åt liggandes tittade vi på Peabody och Sherman. Å vad jag har väntat på att den skulle komma. Men vid kvart i sju var Leo så trött att vi stängde av och gjorde oss iordning för sängen och då såklart kom jag på att ingen av dom hade gjort sina läxor till i morgon. 
Så trött på att vi alltid glömmer bort läxorna. 
Båda hade läsläxa så jag läste dom som god natt saga då ingen av dom orkade göra det själva. 
Sen gick jag och Nelli in och la oss i sängen och lekte och gosade tills hon tillslut somnade med en flaska ersättning vid kvart i nio. 
Så var denna underbara dag slut. 
PS. Vi fuskade  inte med godis efter maten ;)

Inga kommentarer:

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)