.

.

torsdag 16 juli 2015

AIK på Tele2 arena

Idag spelade AIK europa league på Tele2 arena.
Vi missade matchen i söndags eftersom  Micke skadade ögat och fick åka till akuten, men igår kunde vi gå och att det var på Tele2 gjorde saken bara ännu roliare eftersom jag Robin och Leo aldrig har varit där dessutom tar det bara 15 minuter med bilen till skillnad fron Friends som är på andra sidan stan, plus att Tele 2 har parkering i samma hus, på friends spärrar dom av hela området så ibland kan det ta upp till en halvtimma att gå till bilen.
Men nu i efterhand är jag besviken på Tele 2 och de idioter som jobbar där.
När vi kommer fram och ska skanna våra biljetter säger kvinnan som står där att man får inte ta in vagnen.
Den får man parkera på ANDRA SIDAN ARENAN.
Micke blir skit arg och menar på att vi har stått i kö jätte länge, det finns ingen information alls om att vagnar inte får tas in och som sagt idioten står med ett flin på läpparna och upprepar igen och igen att ni får backa ur kön (på säker ett 100 tal människor som det säkert hade gått jätte lätt att backa ut en vagn igenom) och går runt hela arenan och ställa vagnen där och sedan gå tillbaka hela vägen till huvudentren där vi hade våra platser med bebis på armen skötväska filtar mm
Som tur kände Micke en av vakterna som erbjöd sig att köra bort vagnen när matchen hade börjat men det tjafsade hon emot också för så får man inte göra. Men så blev det och jag kan säga att de efter oss i kön var jävligt less. Sen undrar folk varför det uppstår bråk i samband med matcher osv man kanske ska börja med att titta på personalen som jobbar där.
Men väl  inne var resten av personalen jätte trevlig och allt var jätte bra, matchen var galen men både Nelli och killarna hade kul.
Killarna ville stå i klacken och det tyckte även Nelli var jätte kul.
vises

Inga kommentarer:

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)