.

.

söndag 8 november 2015

Fars dag AIK Match och akuten


Ja det beskriver den här dagen.
Blev inte så himla mycket fars dag direkt då vi kom hem sent i går och jag faktiskt var för sjuk på kvällen att komma ihåg att det var fars dag idag.
Efter frukosten åker vi och killarna spelar en bandy match men Nelli är väldigt dålig och trots att vi har inhalerat henne 4 gånger under förmiddagen så vi bestämmer oss för att åka direkt från matchen till akuten.
Där släpper Micke av oss och åker hem med Robin och Leo till mormor och morfar.

Vi blir kvar på sjukhuset i några timmar........ fast vi inte ens hade behövt var kvar så länge tackvar dessa värdelösa sköterskor på barn akuten.
Fy fan vad arg jag är....
Läkaren sa att nelli ska inhaleras 2 ggr med 15 minuter emellan sen ska hon komma tillbaka och lyssna på henne. Mellan 1a gången och andra gången tar det45 minuter. Läkaren lyssnar på henne och säger att det fortfarande är dåligt och att vi ska fortsätta med 2gg med 15 minuter emellan. efter 30 minuter går Micke ut och letar efter någon som ska inhalera henne men hittar doktorn som säger att hon ska skicka in någon så efter 10 min kommer en syster och inhalerar henne. Då frågar jag om behandlingen förlorar sin effekt när det inte går 15 minuter som doktorn sagt ocg hon svarar att hon har ingen aning faktiskt.
Sen går det 50 minuter till innan någon kommer och inhaerar henne men då är hon så hysterisk att sköterskan går därifrån och tiden ticka på och återigen går vi och letar efter personal. Hon inhaleras och då ställer vi frågan  igen om det är bra för Nelli att det tar 45- 50 minuter mellan inhalationerna och sköterskan snäser bara att dom har faktiskt ingen möjlighet att förlja läkarnas ordinationer. Sen kommer doktorn och vi frågar om det verkligen ska vara så här och hon beklagar så mycket och säger att det  ska det inte.  Hon lyssnar på Nelli och är väldigt tveksam till vad vi ska göra så hon går och hämtar en annan läkare som lyssnar på henne och tillsammans bestämmer de sig för att vi kan åka hem med en annan ordination på medicinen. En sorts kris medicinering och om hon inte svarar på den ska vi komma in igen.
Vi åker därifrån och stannar på vägen hem och köper ny medicin och handlar lite middag.
När vi kommer hem kommer killarna också hem och jag hade skickat Robin att köpa blommor till Micke och han hade köpt ett par blommor och ett kort. Så jag hoppas att Micke blev lite glad på fars dag iaf.


Nåt som måste tillägas i missären var att Leo spelade ute och det har han knappt gjort sen han började i AIK och ändå gjorde han två mål.
Mina 2 duktiga killar.


vises

Inga kommentarer:

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)