.

.

torsdag 24 december 2015

Julafton

Det här var nog den bäst julaftonen vi har haft.
Tyvärr brukar Leo vara så uppe i varv att det blir oerhört psykiskt påfrestande för alla men i år fick han medicin tidigt och det funkade kanon ända tills den gick ur och han fick ny men då blev det bra igen.

Leo vaknade vid 5 och frågade om det var dags att gå ner men sen somnade han om och sov till 8.30 och det är ju skönt.
På julafton blir man ju trött ändå så att gå upp vid 6-7 gör det ju värre.
Nelli fick öppna det första paketet, det var från Robin och det var han som ville att hon skulle börja med hans paket, i det låg en Olof som kan skratta och den älskade hon, sen gick hon mest omkring och var glad och tittade lite nyfiket och glatt på Robin och Leo när de öppnade sina paket.

Leo blev av någon anledning jätte trött när vi kom ner och låg länge i Mickes knä sen öppnade han sina paket i lugn och ro faktiskt.

Robin fick de AIK saker han hade önskat sig så han skrek faktiskt av glädje när han öppnade sina paket.

Nelli öppnade sedan sitt STORA PAKET och i det låg en dockvagn som vi byggde ihop på engång sedan ville hon inte öppna några fler paket.
Hon gick fram och tillbaka med vagnen hela morgonen och skrek hysteriskt var 2-3e minut då hon råkade köra på något.
Efter frukosten öppnade hon sitt paket med en ny pippi docka, (eftersom hon tappade sin gammla) och den blev hon också jätte glad över.

Micke och jag åkte i väg och köpte lite julklappar till mina föräldrar så att Nelli skulle sova lite och det gjorde hon :) och vid 13 tiden åkte vi hem till mamma och pappa för att fira jul.

Nelli åt lite potatis och ägg och sedan när killarna gick från bordet satt hon hos mormor och gick smaka lite skaldjurspate och jäklar vad hon åt och åt och åt. . 

Vi såg på Kalle såklart och Leo sa att det var hans bästa jul någonsin för han kände ingen stress till julklapparns och det märktes för det var verkligen lugn och ro. Alla tittade och gillade det. 

Nelli satt på en pall och pillade med en ljuslykta med stenar i och gjorde förtjusta ljud när det kom något hon gillade på tvn. 
Efter kalle öppnade vi klapparna Nelli fick en pratande Minion för hon gillar dom men hon har verkligen rädd för den fast vi andra tyckte den var jätte kul. 
Vid åtta åkte vi hem och Nelli somnade på en gång och killarna somnade rätt tidigt dom med. vises

Inga kommentarer:

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)