.

.

söndag 17 januari 2016

Idag åkte vi till Junibacken.
Det var mitt favorit ställe när killarna var små och vi var där varje helg hela vinterhalvåret. Nu har det mist sin charm lite då de blev av med rättigheterna att spela pippi. Det är Pippi som lockar de flesta barn nu är det bar otroligt fint men fortfarande ett underbart ställe att åka till.
Sist vi var där var Nelli liten och brydde sig inte men idag gillade hon ALLT.

 Å vem hittade Nelli vid ingången till sagotåget.
Å vad glad hon blev och pippi fick en kram.
 Sagotåget.
Tänk att både Robin och Leo bara minns sagotåget med skräck, (undra om dom har lyckats bra eller dåligt).
Varken Robin eller Leo vile ens åka med de tjatade på om igen om draken Katla från bröderna lejonhjärta och när vi hade åkt i några minuter kom de på Råttan från Nils karlsson pyssling.
Nelli tyckte det blev läskigt mellan Emil och Karlsson på taket då det blir natt och råttan blev hon rädd för, Ronja skogen men inte draken så mycket.
Efteråt tyckte killarna inte att det var såååå läskigt som dom mindes men de tyckte iaf att råttan och Katla var läskiga och det tycker jag med.
Nelli blev så glad när hon såg pippis häst.
 Sen gick vi in i Villevillekulla och tittade, killarna visade glatt runt Nelli och visade henne allt. Innan vi åkte ville inte Leo åka med för att det är bara för småbarn men när de väl var där hittade de också saker att undersöka och titta på.
Käpphästen var nog det hon gillade mest och gick tillbaka till igen.

vises

Inga kommentarer:

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)