.

.

måndag 1 februari 2016

Vårdcentralen

Idag tog jag med Nelli till vårdcentralen för att se om dom kunde hjälpa mig (det kunde doktorn inte).
Jag förklarade att hon skriker hysteriskt på nätterna och sliter i blöjan, skriker hysteriskt på dagarna utan att slita i blöjan, känns varm ibland och äter dåligt.
Han kunde inte gissa vad det var utan jag kunde gå hem och ta febern på henne om jag ville, jag kunde gå hem och ta kis prov, om jag ville, jag kunde gå hem och sätta tejp i rumpan för att se om jag hittade nån mask, om jag ville, jag kunde komma tillbaka en annan dag om jag ville.
Hej då.

Seriöst!!!!!!!!!!!!!
Jag blev inte ett dugg klokare.
Fick hjälp av dom på labbet att sätta en kisspåse på henne (som uppenbarligen hamnade fel) eftersom hon var för liten för att kissa i en mugg på toaletten som doktorn föreslog.
Hon berättar också att den får inte sitta mer än en timme och har hon inte kissat efter en timme ska jag komma tillbaka.
Efter en timme har Nelli kissat massor men inget har kommit i påsen så jag ringer dit och hon tycker att jag ska komma tillbaka och be en sköterska titta på henne så hon inte har fått svamp.
Vi får en ny påse och det var ingen svamp, sköterskan trodde mask  och sa att på natten ska vi sätta et tejp i rumpan på henne och oavsett om det var nån mask eller inte tyckte hon att jag skulle boka en ny tid i morgon.
Andra påsen funkade bra så jag ska gå å lämna den sen men eftersom ingen trodde på urinvägs infektin känns det som massa krångel i onödan och det gjorde om på stackars Nelli när vi drog loss påsarna.


Inga kommentarer:

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)