.

.

måndag 21 mars 2016

Dietist

I dag har vi varit med Leo hos en dietist för att få lite hjälp med hans vikt då han vid det sista läkarbesöket var så underviktig att han inte längre har någon marginal att ta av.
Vi fick inte så mycket tips ang mat utan lite mer ang Leo, det kändes som hon hade träffat en hel del barn för hon tycktes förstå honom jätte bra och att det inte handlar om hunger eller om maten är god utan själva ätandet.
Hon föreslog mera yoghurt för det slinker ner lätt och hon föreslog också att Leo skulle få äta ensammen med en av oss vuxna vilket känns helt jävla omöjlig att få ihop då jag är ensammen så många kvällar i veckan det är nästan bara fredag och lördag micke äter middag med oss och inte alltid då heller och ska någon av oss sitta i köket då? Känns tråkigt.
Men vi kom fram till att fredagarna med film i soffan och tacos passar Leo jätte bra då han äter bra om det är en maträtt han håller i som en tacos.
Men det känns komplicerat för visst kan leo få pizza korv hemburgare och tacos för att gå upp i vikt men så har vi ju Robin som är överviktig och ska äta fettsnålt med massa grönsaker.vises

Inga kommentarer:

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)