.

.

söndag 10 april 2016

11 år

Idag blir Robin 11 år älskade hjärtat.
känns som det blev lite oplanerat i år, inte att han fyller eftersom han fyller samma datum varje år utan det här med paket och så. Micke har legat på sjukhus i tre veckor och då har Robins födelsedag känts avlägsen och helt plötsligt var den här och till råga på allt så hade vi inga pengar den här månaden och det brukar inte hända.
Men han fick gulsvarta rullskridsor och det kändes som att han blev överlycklig över och lego som han önskade sig och lite Aik saker.
Pappa om och hälsade på och det gjorde honom så otroligt glad för han har varit så rädd att Micke inte skulle unna komma på hans födelsedag.
Mormor och morfar om på förmiddagen och efter att vi hade öppnat paket och fikat gick vi ut och provade Rullsridsorna och vilen tur vi hade med vädret dagen till ära.
Robin hade handbolls träning p eftermiddagen och han hade först lite besluts ångest om han skulle gå men när Micke sa att han kunde följa med ville Robin verkligen gå. ag gic till centrum och handlade middag med Nelli och hon var så trött att hon somnade när vi om fram.
På kvällen om Emma och Arom och farmor och farfar och åt middag, på sin födelsedag får man välja restaurang i vår familj men Robin kunde inte komma på nån där han ville äta i år men han älskar grillat så då valde han det.
vises

Inga kommentarer:

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)