.

.

måndag 4 april 2016

Städ dag

Påsk lovet är slut och killarna är tillbaka i skolan.
Nelli och jag har haft en jätte bra första dag... Vi har städat hela dagen inte tvunget och inte planerat utan det ena ledde till det andra.
När vi kom hem i morse var det jätte mycket löv i rabatten och påskliljorna hade börjat titta upp så jag hjälpte dom lite på vägen genom att ta bort löven, sen grävde jag upp en buske satte ner pumpen i dammen så nu är det vår på riktigt.
Sen råkade jag städa i boden också, allt bli mycket större än det är tänkt jämt när jag ska göra nåt.
Jag skulle bara ställa in snowracern och pulkan men det var så mycket i vägen så det slutade med att jag städade hela boden.
Nelli gick in två svängar. Ena gången kom hon ut utan mössan som hon tagit av sig, andra gången hjälpte jag henne av med overallen och allt,  men sen hörde jag henne gråta, och när jag kom in igen pekade hon på overallen och sa acka acka, så då klädde jag på henne allt igen och så följde hon med ut och lekte.
När vi kom in sen smet hon upp på övervåningen och in i Leos rum så då slutade det med att jag städa hans rum i en timme sen var det dags för Nellis lunch för länge sedan.
Vi gick till apoteket bar för att hon skulle somna men jag var orolig att hon inte skulle somna för hon har somnat så otroligt sen den sista tiden men  tjugo över tolv sov hon.












vises

Inga kommentarer:

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)