.

.

tisdag 3 maj 2016

Klass fika, kaos och kris

Idag hade Robin klassifikation med loppis och man kunde köpa fika också i påsar. (jävligt kul när det går så bra just nu med min viktminskning, jag bantar inte utan har bara slutat med allt fika och äter bara nyttigt)
Leo var jätte trött och hade inte sovit så mycket på natten så han fick stanna hemma men jag hann inte mer än in i skolan förrän han ringde och grät och berättade att han hade kräkts i soffan. Han är så otroligt duktig, jag sa åt honom att ta sop hinken i köket, ta ur påsen och knyta ihop den två gånger annars äter Tufft upp soporna. Och ta med sig den in till soffan, sen ringde jag mormor och morfar och fråga om de kunde åka dit. Och dessutom så hade han inga pengar på mobilen så han fick stå i köket och ringa från den fasta telefonen.
Robin hade jätte kul iallafall och Nelli ännu mer. Gud vad den ungen kan busa.... Och alla barn och föräldrar bara skrattar. En del barn frågade om de inte också kunde få ett syskon och några föräldrar sa undra om man skulle skaffa en till :)
När vi gick hem sa Robin att det hade varit världens bästa kväll, så skönt då det kändes som jag förstörde mycket då jag stod i telefon massor och försökte ordna allt hemma.

Inga kommentarer:

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)