.

.

tisdag 7 juni 2016

Läkkarbesök hela dagen


Idag ska Leo på 2 olika läkarbesök och hans klass ska till livrustkammaren så då fick han stanna hemma hela dagen.
Så vi passade på att äta frukost på balkongen, (den första för i år och kanske den sista man vet ju aldrig).
Först var Leo på ett astma test, men det visade inget men formuläret han fyllde i visar att han har stora problem med andningen så vi får se vad doktorn tycker nästa vecka.

Sen var vi p dubbelbesök på barnläkarmottagningen för Leo skulle på återbesök för att utvärdera hur hans medicin fungerar och Robin har vi flyttat dit från BUP som är den sämsta och med disfunktionella enhet som finns. Öskar att nån kunde anmäla dom så dom slutade vara så dåliga. Leos läkare som är barn psykiater och föreläsare om ADHD var helt chockad över deras slarv.
Men nu har vi fått dit honom ist och han ökade hans medicin för hans dos var på tok för låg så den kan inte ens ge någon effekt alls (kul att han har ätit den i onödan i över ett år) men det tar ca 2 veckor innan vi märker något så vi får se om den gör någon nytta.

Leo pratade vi om vi skulle sänka hans medicin igen för att han är så trött hela tiden. Jag tror att det kan bli ändring nu när det är sommarlov men man vet ju inte. Vi skulle äta upp dom tabletterna som var kvar ca 2 veckor och har inte hans trötthet vänt då så sänker vi dosen så han inte sover bort hela sommarlovet.

När vi kkom hem åkte vi iväg med morfar och köpte shorts till Robin till skolavslutningen och en present till Leos fröken.


vises

Inga kommentarer:

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)