.

.

lördag 11 mars 2017

Så trött

Andra natten som jag inte har sovit.
Först hade jag jätte svårt att somna trots att jag hade tagit min sovmedicin. Sedan vaknade Nelli och ville komma och då var klockan bara tio i tolv. Sen kunde jag inte somna om så tillslut lyfte jag tillbaka henne till hennes säng men så fort hon nuddade kudden började hon gnälla så jag stod där och höll andan en stund, då öppnade Leo dörren och frågade om han fick sova hos mig.
Så somnade vi och efter en stund vaknade Nelli igen och ville komma. Jag har provat att säga att hon ska lägga sig ner och försöka sova men då skriker hon bara -komma komma.
Så jag lyfte över henne till min säng och vad hon har hållit på hon har klättrat upp på mig och lite då och då har Leo skrikit -aj aj så jag gissar att hon har varit på honom också. Sen vaknade jag två gånger av att micke har varit på toa för våran trappa knakar så fruktansvärt och klockan åtta var Nelli klarvaken och ville inte sova ner

Sånt här stressar mig jätte mycket för när jag inte har sovit är jag så lättirriterad, och jag får huvudvärk och klockan tre ska vi åka till Melodifestivalen.
Jag vill sova på dagen men Robin ska på fotbolls uppstart vid kvart i ett och sen kommer han hem vid halv tre så han kan göra sig i ordning.

Inga kommentarer:

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)