.

.

lördag 17 augusti 2019

Kolmården

Äntligen kom vi iväg till Kolmården, barnen har tjatat ända sedan i våras men det har alltid varit något annat.
Vi började med dunderhonungsburkarna och skalmans bilar. Leo ville åka fler karuseller men Nelli ville inte åka nåt.
Leo och Micke åkte bergochdalbanan och sedan gick vi ner mot sälshowen.
I år var det en ny sälshow och precis som delfin showen så var den här sämre än den gamla men det var riktigt häftigt att sjöbjörnen gick upp på land så man kunde se den på nära håll.
Vi tittade sedan på delfin showen tigrarna och åt lite lunch. Leo och micke åkte delfinen och sedan tog de med sig Nelli och åkte linbanan. Robin och jag promenerade runt och tittade på noshörningarna och lite andra djur tills dom var klara men jag önskar att vi hade fått längre tid på oss.
Sen gick vi ner och tittade på delfinerna där dom är mellan showerna. Det är roligare än delfin showen tycker jag för att man kan se dom under vattnet.
Leo var väldigt sur och grinig till och från under dagen vilket blev lite jobbigt för oss andra. I efterhand är det lätt att vara förstående eftersom han är otroligt nervös över att börja i skolan på måndag, men när man åker iväg för att ha en trevlig dag och han är sur oförskämd och svär så blir det inte trevligt.

På vägen hem stannade vi och åt middag på chopchop för att Robin ville det och det var jätte gott. Men Nelli ville ha nudlar med kyckling, men man kan säga att maten inte riktigt stämmer överens medbilden. Nelli vill inte ha grönsaker så jag tänkte att det är bara att peta bort men nej..... 80% av maten var strimlad vitkål. Så jag gick och frågade om vi kunde få en ny men det var redan färdigblandat så det gick inte, så jag frågade om vi kunde få lite nudlar att lägga på bara men då svarade dom att då fick jag köpa en portion nudlar. Inte den bästa restaurangen kan man säga, det här med nöjda kunder är nog inte riktigt deras motto.









vises

Inga kommentarer:

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)