.

.

lördag 5 oktober 2019

I dag hade Robin handbollsmatch på förmiddagen hemma i hallen så jag ställde klockan på 8.15 och hjälpte honom med frukost och håret innan han gick iväg och så gav jag Nelli frukost och så klädde vi på oss och gick ner till hallen och tittadepå matchen. Det var extra kul för att dom vann, när dom förlorar så är Robin så jäkla bitter och grinig hela dagen. Han stannade kvar i hallen med sina kompisar när vi gick hem, och dom gick iväg och åt lunch tillsammans och tittade sedan på herrlagets match så han kom hem straxt efter fyra.



När vi kom hem hade Leo vaknat och satt och åt frukost, jag gick ut med Tuffs och sedan var vi bara hemma och tog det lugnt, både jag och Leo hade en dålig dags och var lite nere så vi satt i soffan och kollade på roliga djur videosar, sen åkte Leo iväg med Micke och tittade på någon innebandy match.

Jag försökte fixa Leos tv men det gick inte. I en timme pratade jag med comhem, måste vara det sämsta företaget som finns.
 Han har en modul som sitter i tvn med ett kort i, en dag stog det att den inte kunde hitta kortet och då försökte jag lösa det med hjälp av comhems kundtjänst men det gick inte, så jag fick skicka in modulen till dom, veckorna gick och jag hörde ingenting så tillslut ringde jag dom och killen jag pratade med sa att det fanns inte ens några anteckningar om modulen så han skickade en ny. Nu har den kommit och det fungerar iaf inte. Jag hatar comhem. Och medans jag försökte fixa Leo tv så gick jag ner och lånade robins tv kort och då insåg jag att hans tv box också hade gått sönder så nu kan inte han heller se på tv. Jag blir galen.....

Jag Robin tittade lite på fotbollen på tv medans jag sprang upp och ner och fortsatte försöka med Leos tv. Sen hoppade Robin in i duschen och jag och Nelli gick ut med Tuffs, hon ville gunga men det var så satans kallt så jag frös och Tuffs skakade så det blev en pytteliten gung stund. Sen åt vi resterna från gårdagens tacos och såg på film.
Sen kom Micke och Leo hem och då blev det total kaos som vanligt, Nelli börjar föra liv som en galning hon spelar piano pratar oavbrutet dansar och klättrar i sofforna, Leo skulle äta på sitt rum och se på en hockey match men efter några minuter så tappade han sin hamburgare i golvet så det var helt enkelt ett under att vi lyckades se klart filmen.



Inga kommentarer:

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)