.

.

måndag 4 oktober 2010

Kanelbullens dag och Thai curry.

Promenade vart jätte lyckad, gick i 45 minuter för jag hade läst att det ska vara lagom, hittade en del stigar vid vattnet och lite gångvägar bland radhusen, men jag önskar att det fanns fler stigar vid vattnet, ska leta i morgon igen. Det blev ingen jätte snabb promenad man skulle ju gå så man blev lite annfådd och det krävdes inte mycket för det :) Var lite svettig och matt i kroppen när jag kom hem : )Men Tuffs storm strivdes och skuttade och hoppade. Y


Dags att åka till jobbet, i nya stövlar. Det är bra att köpa nya ytterkläder, jag har riktigt längtat efter att få åka till jobbet :)
Måste säga att ICAs lättcocosmjölk var en riktig besvikelse den var tunn som vatten och nästan ingen smak, nästa gång köper jag den andra (kommer inte ihåg vad den heter) Men det vart gott ändå ÄLSKAR ju thai, sååå mycket grönsaker

Jag hade planerat korvstroganoff till middag idag men när jag kom till jobbet hade de gjort curry på hemkunskapen så hela dagen har jag varit sugen på curry så det blev en sväng förbi affären på vägen hem. I affären ser jag att det är ju Kanelbullens dag och det var 3 st för 10kr perfekt för oss ju :)
Jag övervägde det ett ögonblick och tänkte: Med lite karaktär jan jag avstå från sådana onyttiga frestelser sen tänkte jag: seriöst ska jag inte kunna äta en kanelbulle med mina barn på kanelbullens dag då har det gått för långt.

Så här har dagen sett ut och känner jag mig själv blir det nån kopp te till :)
  • 1ägg och en kopp te
  • spenatsoppa med 1 grillkorv och 1 ägg
  • Thaicurry 1 kanelbulle
  • Kaffe och te

3 kommentarer:

Sandra sa...

Klart du ska unna dig en kanelbulle med barnen!

Linda sa...

Du kommer alldeles säkert lyckats få bort din lilla mage :-) Och det är klart du ska käka bullar med barnen:-)

Jag är ju ingen gottegris så att jag inte *får* äta sånt med lchf gör inget och det gäller ju bara tills jag kommit fram till mitt mål som jag kommer vara såhär strikt, men visst har jag haft fuskveckor ;-)

Ha en skön dag..

Soulsister sa...

Tycker det verkar som att du äter för lite mat, klart du kan unna dig en kanelbulle men du måste ha i dig mer näring än så. Speciellt om du tränar.

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)