.

.

måndag 20 december 2010

Jag gråter floder

Min dator har gått sönder.
Jag har varit och lämnat in den idag och det kunde ta 4 veckor ca innan den är klar. Helt sjukt 4 veckor.
Först tänkte jag vänta tills efter julhelgen men sen så såg jag att försäkrinen går ut den 6 januari, men man kan tydligen få en låne dator men dom hade ingen inne men jag skulle få ett sms när det kommer in någon och då måste jag skynda mig dit Hummmm :)
Just nu sitter jag i källaren med en gammal stationär som är långsam som en snigel så det lär inte bli särskilt mycket surfande nu vilket e ett öde värre en döden jag som lever med min dator. Jag har tex inte sett klart Robinson än och det finns bara på datan och under en begränsad tid dessutom. Och jag brukar alltid ligga i soffan och kolla på någon serie eller film på datan när dom vilar på dagen.
Hur ska jag överleva??
Önskar er en trevlig kväll och på återseende ......hoppas jag :)


5 kommentarer:

sara - mamma till wilda sa...

Du kommer antagligen märka hur mycket mer tid du har till annat. Jag funderar själv mer och mer på att sluta då det tar för mycket tid just nu

soffie sa...

på ett sätt kankse det är bra att du får den lagad nu över jul för det finns ju massor att göra utan datorn,men vilket beroende det är med datorn och man märker det verkligen när den är sönder eller bredbandet strular,man har ju datorn till så mycket mer,
hoppas de lagar den snabbt,
ha en mysig julvecka

Linda sa...

Nej nu gråter jag för din skulle. Hemska tanke. Hoppas verkligen det snabbare än så för detta var minsann ingen kul julklapp inte.

Kram till dig och hoppas du får fixat datorn snabbt!

Cissi sa...

Vad typiskt men "tur i oturen" att den gick sönder innan garantin går ut.

GOD JUL!!!

Michaela sa...

Tusen Tack för erat medlidande :) Ja jag gillar ju som sagt att kolla på serier på datan när killarna lagt sig på kvällen och jag hade precis upptäckt spotyfi eller hur det stavas och börjat lussna på julmusik så nu är musiken också borta. BUhu .
Kram och tack

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)