.

.

lördag 28 januari 2012

Det här med att äta ..... helt överskattat

Jag har idag provat att äta lite saker och det tänker jag inte göra om.
Micke hade nån ide om att jag skulle må bra av att äta lite soppa istället för nutrilett och yogurt, så för att göra honom glad och lycklig så provade jag champinjonsoppa..... STORT MISSTAG. Det smakade ungefär som om du blandat tex grillkrydda med ljummet vatten och sen åt det med sked.
Sen på kvällen (jag har drömt om caprisiosa med annanas sen jag kom hem ifrån sjukhuset) och Micke och killarna år pizza till middag så jag provade en sisådär 3 tuggor som jag tuggade absurt noga, för det första var det inte gott och för det andra var osten som gummi (det höll faktiskt Micke med om så det var inte bara mig det var fel på :) och för det tredje var det näst intill omöjligt att svälja. Som sagt det finns en anledning till att man bara ska dricka första veckan så nu går jag tillbaka till det och börjar fundera på mat framåt Tisdag nästa vecka kanske.
Ja just det jag åt choklad mousse med grädde till filmen för det kan jag ju äta men tyvärr smakade det INGENTING det var helt enkelt en konsistens bara.  Måste nog säga att jag inte saknar att äta ett endaste dugg faktiskt :o)
Men jag ska nog äta caprissiosa med annanas  och några toast skagen när jag blivit bra igen och innan jag kör igång med GI/lchf


Inga kommentarer:

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)