.

.

fredag 27 januari 2012

Idag blir det ett sent första inlägg, har så fruktansvärt ont framåt morgontimmarna och på morgonen tills medicinen börjat verka. Jag får ju bara äta morfinet på deras utsatta tider så från 3 på natten och framåt är det ett rent helvete (ursäkta språket) så när medicinen börjat verka på morgonen så har jag somnat både i går och idag och sovit ända fram till nu faktiskt.
Jag har letar rätt på lite serier på internet och The protector har jag redan avverkat, får se om det kommer en säsong 2 :) Hoppas. Nu håller jag på med The inside som också bara är en säsong men då har jag iaf 22 avsnitt att se på, sen ska jag se om Profiler är något att se.

Det finns så många bra serier med kvinnliga huvudroller (inte för att jag är något för det där med feminism och sånt) Som Bones The Closer, Unforgettable, Body of Proof

Hoppas att ni har en bra dag :o)

2 kommentarer:

Johannaty sa...

Skönt att operationen gick bra. Min mormor opererade bort sina halsmandlar utan bedövning och efter operationen så fick hon sätta sig på cykeln och cykla hem. Det gör ont i hela mig när jag tänker på det.
Trevlig helg! :)

johannaty sa...

Glömde svara på det jag skulle svara på jag började tänka på halsmandlar. :)
Dressen är ny men jag vet inte vart den ä ifrån

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)