.

.

torsdag 5 januari 2012

Snö


Mitt inlägg i morse blev ganska lustigt då det på eftermiddagen/kvällen började falla STORA snöflingor hos oss. Robin blev helt till sig och ville gå ut och det första Leo frågade var om dom fick åka stjärtlapp =)
Snön har fortsatt att falla och marken är nu vit. Om den ligger kvar i morgon ska killarna få åka stjärtlapp en liiiiiten stund även fast dom är sjuka. Tänk om det inte kommer nån mer snö så missade dom det bara för att dom har influensan, känns galet elakt.
Men jag kan inte påstå att jag känner någon extrem lycka, det brukar jag göra, jag blir alldeles tårögd när snön kommer men nu är julen över och så och DÅ kommer snön. Nu är jag bara bitter =(

3 kommentarer:

Anna A sa...

Roligt att du kikade in hos mig och lämnade en kommentar! Vad kostar det att träna hos er? Här kostar det 400 kr/mån som medlem och då får vi ett eget passagekort så vi kan träna när vi vill. Vi kan träna i gymmet och träna alla gruppträningspass. Nu betalar inte jag något eftersom jag är instruktör men jag tycker det är en ok summa att betala för träning. Ha en trevlig dag!

Sandra sa...

Hej!

Visst är dom fina, den vita tröjan är beställd :-)
Dom är från märket hunkydory och jag beställde dom från Nelly.com

/Sandra

Linda aka Javamorsan sa...

Här har vi ingen snö alls. Men kallt som satan. Fint väder idag dock strålande sol och det blåser knappt :)

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)