.

.

söndag 17 juni 2012

Jag har insett att vad man än köper så måste man köpa något mer.........
Robin fick Supermariocart med ratt när han fyllde år så då tyckte vi att det var jätte smart att köpa en ratt till Leo när han fyllde år så dom kunde spela mot varandra. och då behövs det ju en till fjärkontroll eftersom ratten inte funkar av sig självt och den kostade 699kr på elgiganten men eftersom dom har prisgaranti så fick jag ner priset till 440kr. Till råga på allt så var ratten skit, den är mycket större än de andra så jag blev trött i handen på engång för att det var så svårt att nå så tänk hur det måste vara för deras små händer. Tror vi lämnar tillbaka det och köper kitet på Rusta med ratt, golfklubba, gevär, tennisrack och basebollträ istället.
Men Leo fick hockey spel till Wiit när han fyllde år och vill bara spela det dygnet runt och Robin tycker också att det är jätte kul och idag kom Robin på att om vi köper en nantucket till fjärkontrollen så kan dom spela hockey mot varann tack och lov kostar den bara 199 men ändå :)

 Sen Idag har Robin provat Leos rullskridskor och han både kunde åka och tyckte att det var jätte kul så nu måste vi ju köpa rullskriskor och skydd till honom också. Tur att han har en hjälm iaf annars hade vi behövt köpa det också......


Photobucket

Inga kommentarer:

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)