.

.

söndag 9 september 2012


I dag var killarna på var sitt håll och det är inte så ofta det händer, mest för att jag vill vara med båda mina killar när det är helg och hitta på roliga och mysiga saker tillsammans.
Men idag var jag "tvungen" att låna ut Leo en stund. : )
På dagis var hans bästa vän en tjej och dom lekte varje dag hela dagarna och tyckte mest om varann i hela världen men sen när de började i skolan så började hon i en annan skola på andra sidan stan, men hon har saknat Leo nåt fruktansvärt och han likaså. Av en slump träffades dom i Leos skolan när hon följde med för att hämta sin bonus syster och ända sedan dess har hon velat följa med och hämta varje dag i hopp om att se Leo, så när hennes mamma ringde och frågade om Leo fick komma och leka blev vi alla så jätte glada mest av alla leo och hans tjej som vaknade redan kl 6,30 och satte sig och väntade på att Leo skulle komma. ♥
Det gör så ont i hjärtat att dom blev skilda åt, finaste vännerna.

För att Robin också skulle få göra något kul så tog Micke med sig honom och åkte skridskor, sen åkte vi till sickla och åt lunch, måste bara berätta att dom har världens största och bästa kebab tallrik där :)




vises

Inga kommentarer:

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)