.

.

tisdag 1 januari 2013

Nyårsafton 2012

ja man kan ju inte säga att gårdagen var en underbar kväll direkt utan snarare en av dom värsta nånsin, (den värsta är överlägset då en fyrverkeri smällde på marken och jag blev täffad och en annan fick åka ambulans till sjukhus men det är väl inte mycker som överträffar det.)
 
 
 
Vi åkte hem till mormor och morfar för att fira nyår där, maten var underbar men Leo betedde sig så illa så direkt efter efterätten åkte vi hem. Vi hade inte tänkt stanna länge eftersom pappa inte orkar så mycket efter sin operation men vi hade inte tänkt åka hem så tidigt och direkt inte pga av nåt sånt. Micke och jag var både arga och ledsna när vi åkte därifrån och la killarna i sängen med en film när vi kom hem och försökte få upp vårat eget humör men en komedi My Son.

Vi lyckades väl inte riktigt och killarna somnade till filmen så vi väckte dom vid 23 och då var det väldigt trötta och griniga killar.
Vi små åt lite chips, räkor och aioli men killarna åt bara pytte lite chips och ingen ville knappt ha sin dricka.
Micke och jag drack bara varsitt glas av champangen och kort efter 12 slaget gick vi och la oss.Klart att man är arg ledsen och besviken idag fortarande, visst vi vet att Leo kan vara jobbig men till den grad att man måste klä på sig och åka hem känns bara fruktansvärt och att det inte spelar någon roll vad någon gör eller säger gör att allt känns ganska hopplöst och uppgivet.

vises

Inga kommentarer:

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)