.

.

söndag 9 mars 2014

Ord krusidull

Ordkrusidull är ett läs och skriv projekt i vår kommun en jury väljer ut 56 dikter av ca 500 och de barn som går vidare få läsa sin dikt på Ordkrusidulls festivalen med Linda Rapp och idag var det dags för Leo att få läsa sin dikt i centrum.
Först har han varit så lycklig över detta men på morgonen tog nervositeten över hand och han ville inte längre läsa sin dikt :(
När vi kom till centrum fick alla barn en tröja där man skulle skriva sitt namn på och där stog också namnen på de barn som haft tröjan åren innan.
Leos kompisar gjorde sitt bästa för att peppa honom att våga.
Sen kom Linda Rapp och sjöng med barnen och sedan blev det sjuåringarnas tur att gå upp på scenen eftersom de var yngst.
Leo är ju underbar som vanligt, när det var hans tur att säga sitt namn var mikrofonen för hög och han tyckte inte att han hördes så han tog i lite extra så när ha sitt namn blev det leOOOOOO och alla skrattade massor inklusive han själv.
Hans fröken fick knuffa fram han några gånger men sedan så lästa han så fint och eftersom jag är som jag är kämpade jag allt vad jag orkade för att inte storgråta :)vises

2 kommentarer:

Camilla sa...

Naah, vilken duktig och söt kille du har där =)

Michaela sa...

Tack :)♥

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)