.

.

torsdag 10 mars 2016

En lång lång promenad

När killarna hade åkt till bandynd blev Nelli ledsen för att alla gick så vi klädde på oss vi också och gick ut.
För första gången lämnade jag vagnen hemma, för det är jätte jobbigt när Nelli går att släpa på vagnen och Tuffs som drar i kopplet åt alla håll.
Vi gick först och kastade sopporna och det gick så bra så vi gick hem och hämtade mer skräp och gick och kastade det. Nelli tycker att det är jätte roligt att gå upp och ner för pytte backar och andra ojämna ställen tillslut blev hon lite väl modig och sprang ner för en rätt så brant backe men hon lyckades få tillbaka balansen utan att ramla. Sedan gick vi gångvägen bort då fick Tuffs gå kopplad och det tyckte hon var jätte skoj och sprang efter honom med kopplet, när vi kom till gungorna ville hon gunga och när hon hade gungat i 30sekunder (på riktigt) så ille hon komma upp igen och då gick vi hem.
Då kom jag på att frukten var slut så jag bestämde mig för att gå till centrum men då var Nelli trött och ville upp i vagnen så hon fick åka vagn till centrum men när vi kom dit ville hon promt gå och det fick hon.
Men det var ett sjå att hålla reda på henne på ica, hon stod inte kvar där jag lämnade henne och så var jag tvungen att hämta vagnen och då sprang hon åt andra hållet. Det tog 50 minuter att handla frukt, måste vara nytt rekord, så sammanlagt gick hon i typ en timma och tjugo minuter.
Allt promenerande tog sån tid att när vi kom hem var det helt plötsligt brottom med maten och ändå var den inte klar när dom kom hem från bandyn. : )vises

Inga kommentarer:

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)