.

.

söndag 10 april 2016

Robins födelse dagRobin brås för mycket på mig och på kvällen när han skulle gå och lägga sig kunde han inte sluta gråta. Han grät över alla saker han hade fått som han inte ville, att han fick pengar och inte present och saker han hade önskat men sen inte ville ha längre.
Det som var bra i det hela var att jag förstog honom precis för jag e likadan Micke säger att jag är otacksam men jag ser också det som slöseri med pengar att ge något som den andra inte vill ha det blir bara liggandes i en låda och så tänker jag att jag hade kunnat köpa nåt annat för dom pengarna ist och det var precis det han sa igår.Lite av det här var mitt, dels för att jag tjatar på killarna för att de jämt vill ha så fruktansvärt dyra saker som de sedan inte använder alls och dels för att jag bara hade pengar till två saker man vid ett tillfälle då det var rea i Aik shoppen köpte jag en fleece filt billigt och en tröja till Robin, tröjan har jag väntat på att han skulle växa i och filten tänkte jag ge vid ett bra tillfälle och därför fick han det på sin födelsedag. Men det blev fel för han tyckte att filt hade han ingen användning av och tröjor har han redan så jag hade bara kastat bort dom pengarna istället kunde jag ha köpt något som han faktiskt ville ha för dom pengarna som tex lego.
Men som sagt jag förstår honom exakt, man längtar så oerhört till sin fördelsedag och förhoppningarna om det man ska få pirrar i magen och så blir det inte som man hoppats och då blir det så illa, hans autism förstärker det här lite men i grund och botten har han ju inte fel, det är roligare att få paket än pengar när man är barn, det är slöseri med pengar att ge bort sånt som barnet inte vill ha det blir bara liggandes i ett rum eller låda.vises

2 kommentarer:

Anonym sa...

Stackarn! Jag förstår också hur han tänker, är likadan. Som du säger, när man är barn vill man inte ha pengar(sen när man är vuxen är det en annan sak) och så har ni ju haft så mkt med att hans pappa varit dålig och allt, klart det är lite upp och ner för er <3 Men vad bra att han kan gråta och få ur sig lite känslor på det sättet, och att han har en mamma som förstår honom!

Michaela sa...

Tack :)

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)