.

.

torsdag 24 augusti 2017

Första dagen på dagis.

Först gick vi med Leo till skolan och var med honom på gymnastiken och sedan gick vi till dagis. 
Nelli var jätte glad och förväntansfull. 
I början var hon väldigt osäker blyg och tafatt och ville att jag skulle leka med henne. 

Efter en stund ville hon sitta i vagnen med nappen så då fick hon göra det. Samtidigt åt de andra barnen frukt så då gick det att lirka henne ur vagnen och till bordet. 
Sedan lekte hon lite tills hon fick för dig att jag skull köra henne på en cyckel och skrek hysterisk länge, men då kom Micke och då slutade hon. Sedan gick vi in och fröken visade henne vart hennes hylla var så då ställde hon sina skor där. 

Vi gick in och hade samling med 4 andra barn. De pratade om vädret dagens datum mm sedan sjöng de. 


Sedan frågade fröken om de hade kissat men Nelli har ju blöja, så jag bad fröken att fråga Nelli också så hon gick och kissade på toaletten med fröken och sedan gick vi in och åt lunch. 
De har börjat med att barnen ska gå själva och hämta mat på en liten bänk. Jag och fröken tycker att det är dåligt. 
Såklart var det soppa men micke hjälpte henne men hon gillade inte soppan alls. Stackars liten  först ville hon inte äta frukost (hon äter nästan aldrig frukost) sedan fick hon en banan på dagis, en banan i affären och sedan åt hon tre portioner till middag :)Men iaf efter maten läste dom saga och sedan lekte hon med utklädnings kläderna och det första hon gjorde var att sätta på sig en prinsess klänning Och då tänkte vi på Leo. När han gick på samma dagis, på samma avdelning med samma fröken så hade han prinsessklännng typ varje dag dock inte samma klänning. 
Vid klockan ett gick vi hem och jag givk till till centrum och handlad så att hon skulle somna 

Inga kommentarer:

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)