.

.

onsdag 30 maj 2012

Sjukeli sjuk fortfarande

Finns inte så himmla mycket att blogga om när man är sjuk, bortsett från hur dödligt trist det är att må dåligt och inte kunna göra ett skit.
Idag har jag tittat på Profiler och profiler ett avsnitt av The Firm och så profiler igen ätit sista biten kladdkaka och några gammla ballerina kakor som jag hittade i skåpet. 
Jag det är väl det jag gjort hittills, nej förresten jag har ätit en skål men bär/kvarg/keso till frukost och druckit 2 koppar kaffe och stoppat in tvätt i tvättmaskinen och startat den också.
Intressant.
Tänkte beställa lite basic från HM Mina första harems byxor (som micke påpekade att jag eg hatar men dom verkar sååååå sköna ju) sen tre linnen nu till sommaren, tunna axelband så man får så mycket sol som möjligt och långa som jag gillar, det var faktiskt därför jag bestämde mig för att köpa dom för annars är alla med smala axelband korta och det kan jag ju inte ha med min mage för då skulle den titta ut.
Sen ett par svarta byxor som jag ska göra till shorts, jag vill ha svarta långa shorts i år men ett par svarta långa shorts kostade 299:- och ett på svarta byxor 99:- så då köper jag ett par byxor och klipper av dom istället, :an får inte vara dum.

Har ni tänkt på vad lustigt dom har gjort med det rosa linnet, alla tre är exakt samma linne i olika färger bara??

Photobucket

Inga kommentarer:

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)