.

.

torsdag 11 september 2014

nu sover hon

Hon är så fin att man dör lite när man tittar eller bara tänker på henne lite.
Jag ville så gärna fota henne när hon sov så jag struntade i att jag riskerade att väcka henne med blixten, men hon vaknade inte, ryckte inte ens till.
Vi får ju aldrig till nån nattnings rutin och nästan varje kväll skiljer sig från föregående. Förut en period och även i kväll funkade det att lägga ner henne brevid mig i sängen med filt och napp och låta henne somna av sig själv, men i kväll var hon lite missnöjd så jag klappade henne på pannan tills hon somnade.
Det är mycket skönare tycker jag än när jag ammar henne till sömns för jag får så fruktansvärt ont i ryggen och och då ditter man bara och vänta på att få lägga ner henne och hur länge jag än väntar så vaknar hon nästan varje gång.
Men i kväll åt hon en stor flaska med ersättning i soffan innan vi gick och la oss.
Alla säger att om dom får ersättning innan dom lägger sig så sover de mycket längre men så är inte fallet med henne, hon vaknar iaf 3-4 timmar efter att hon ätit och vill äta igen.
Nu ska jag smyga upp och göra te med massor med honung i för det retar i halsen hela tiden, håller andan och hoppas att den där knakande dörren inte ska väcka henne.vises

2 kommentarer:

Lotte sa...

Hon är ju så söt så jag smälter♥ Å va snygg du blev i håret!! Det passade dig jättebra :-)

Michaela sa...

Tack
Jag är fortfarande lite osäker på om det är för mycket :(

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)