.

.

tisdag 18 november 2014

Tävling

Dom på Colegate är så snälla så dom lottar ut 1 års förbrukning av tandkräm och tandborstar för barn till mina läsare.
Allt ni behöver göra är att lämna en kommentar om just tanborstning. Ett tips eller dyl om hur ni gör. har ni det lätt med tand borstningen? Har du/ni nått hemligt knep som gör att det går lättare eller ett tips till andra som har det svårt med sina barns tandborstning.

Colgate  har lanserat en ny tandkräm för barn: Colgate® Maximum Protection Caries Junior. Tandkrämen innehåller både flour och den nya tekniken Sugar Acid Neutralizer™, som stärker tandemaljen och bekämpar sockersyror som ger hål i tänderna. Tandkrämen har en mild mintsmak som barnen tycker om.


vises

6 kommentarer:

Blåöga sa...

Halloj grannen=)

Vi har haft lätt med ena barnet och svårt med andra.
vi låter barnen borsta sina tänder själva först och sen hjälper vi föräldrar till.

Vi brukar sjunga tandborstsånger och innan när vi hade svårt att få borsta Agnes tänder läste vi om karius och baktus och pratade om tandtroll.
nu går det lättare för vi vill inte ha några troll i munnen =)

/anna

Catrin Askervall sa...

Vi läste prickar och fläck boken om tandborstning och godis.
Och lärde oss sången som hörde till. Och sedan vill jag tipsa om att ha ett timmglas där man kan se sanden rinna ner så barnen lätt kan kolla själva så dom borstat tillräckligt länge../catrin

Jessica (Jejje) Willingstam sa...

Snygg å ren, fräsch och doftar gott. Såklart tandborstens jobb med hjälpande vuxna händer och glöm inte bort dina egna tänder 😬😬😬

Johanna Sjölund. sa...

Vi kör med poängsystem & äggklocka, funkar klockrent! Vi ställer äggklockan på 2 minuter, under den tiden ska man borsta som tusan. Sedan är det dags för poäng! Vi har 3 barn, så ibland kör vi brons-silver-guld, självklart vill de ju "vinna guldet", om inte barnen borstar sina tänder samtidigt så kör vi poängutdelning, 1-10. Klart man vill bräcka sina syskon! Den förälder som är med vid borstningen är såklart domare.

Caroline Sundström sa...

Här hemma så gör vi så att sonen på 3 år får borsta tänderna på sin pappa under tiden pappa borstar på honom. Fungerar kanon

Marcella sa...

Vi brukade jaga Karius och baktius med tandborsten,de Sprang runt i hela munnen.
Den ena brukade gömma sig i nedre käken och den andra i över käken,ibland tittade de ut bakom och framför tänderna och de var väldigt snabba så det gällde att sopa rent varenda tand.
Emellanåt gapskrattade barnen vilket gjorde det lättare att komma åt tänderna långt bak.
Tillslut spottades dom ut i handfatet,infångade i "tandkrämsjyttjan" ...en mycket uppskattande "lek"

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)