.

.

tisdag 15 september 2015

Nelli sover fortfarande, det brukar hon inte göra men idag smög vi faktiskt ut ur sovrummet så att hon skulle få sova om hon ville.
Helt ärligt var det vädret som styrde det blåser storm ute och verkar kallt så jag hade ingen lust att gå någon långpromenad så då kan hon lika gärna få sova och killarna gick själva till skolan.
Stackars Robin dom har orienterings dag i dag, sån otur med vädret, jag skulle inte vilja vara ute i flera timmar i den här blåsten, sen skulle det regna också, hoppas han hinner hem innan dess.

Jag vet inte vad jag ska göra, det finns massa saker man kan passa på att göra när hon sover men jag vill inte väcka henne så jag sitter bara här :) jag tänker att sover hon fortfarande så kanske hon behöver det.
I sommras så sov hon från 21, 22 på kvällen till typ 8- 9 på morgonen nu somnar hon vid 21 och så går vi upp vid halv 7 det kanske e lite för kort för henne.

Leo hade ont i huvudet när han vaknade och ville stanna hemma men jag övertalade honom att gå till skolan så får han gå hem om det inte går över. Oftast om han vaknar med huvudvärk så brukar det gå över när han kommer till skolan så vi får väl se idag hur det går.


vises

Inga kommentarer:

Tack för att du har tittat in på min blogg och hjärtligt välkommen tillbaka.

Ha en bra dag!

Kram Michaela :)